Știri

Stellar Blade: povestea principală oferă aproximativ 25 de ore de joc, confirmă regizorul

Shift Up’s Stellar Blade a primit detalii semnificative în urma trailerului de la State of Play și a anunțului datei de lansare, dezvăluind zone semi-deschise precum Great Desert și Wasteland. CEO-ul și regizorul Kim Hyeong-tae au menționat că jocul se inspiră din NieR: Automata, iar timpul de joc pare să reflecte acest lucru.

Potrivit unei discuții cu RULIWEB, Hyeong-tae a confirmat că povestea principală va dura aproximativ 25 de ore. Pentru cei care doresc să completeze jocul în proporție de 100%, se așteaptă un interval de joc între 30 și 50 de ore. El a subliniat că întârzierea lansării nu a fost cauzată de probleme descoperite de Sony, ci de procesul de polizare.

„Nu este că problemele au fost descoperite în timpul procesului de inspecție, ci mai degrabă lansarea a fost amânată din cauza procesului de polizare. Se așteaptă ca povestea principală să ofere aproximativ 25 de ore de joc, iar pentru a completa toate elementele colecției, veți avea nevoie de 30 până la 50 de ore.”

Stellar Blade va fi lansat pe 26 aprilie pentru 70 USD pe PS5 (cu ediția Deluxe la 80 USD). În rolul lui Eve, un membru al Airborne Squad, jucătorii vor lupta împotriva Naytibas, monștri supuși „voinței unei entități superioare compuse din Alpha și un Bătrân”. Există upgrade-uri de deblocat, noi ținute de descoperit și misiuni de îndeplinit pentru diverși indivizi. Pentru mai multe detalii despre joc, puteți accesa link-ul furnizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *