Trailere

Stellar Blade oferă o privire asupra lui Adam în cel mai recent trailer

Un nou trailer cu vignetă ne oferă o scurtă incursiune în lumea fascinantă a lui Stellar Blade, prezentându-ne unul dintre personajele secundare, Adam.

Dezvoltat de Shift Up și cu lansarea programată pe 26 aprilie exclusiv pentru PS5, Stellar Blade a impresionat fanii cu un nou trailer cu vignetă. Acest clip scurt, care se întinde pe sub 30 de secunde, îl aduce în prim-plan pe Adam. Iată ce ne dezvăluie acest trailer.

Potrivit descrierii oferite în trailer, Adam este un scavenger care străbate pustiurile devastate ale universului jocului. Misiunea sa este să colecteze resurse în efortul de a susține orașul Xion și de a asigura supraviețuirea locuitorilor săi.

Stellar Blade plasează jucătorii în pielea lui Eve, un membru al Escadronului Airborne care sosește pe Pământ pentru a contracara amenințarea Naytiba. Chiar dacă nu se cunoaște prea mult despre această inamică, știm că este o specie care a adus planeta la stadiul de devastare completă și ruină. Adam este doar unul dintre personajele pe care Eve le va întâlni în aventura sa prin joc.

Recent, Shift Up a anunțat că Stellar Blade a intrat în faza de aur. Acest lucru înseamnă că jocul este complet și gata pentru lansare. În plus, va primi un patch de ziua lansării și vor fi adăugate noi conținuturi după lansare, inclusiv un mod New Game Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *