Trailere

Stellar Blade o prezintă pe Tachy

Shift Up a lansat recent un nou trailer cu vignetă pentru Stellar Blade, concentrându-se pe personajul Tachy. În acest trailer, Tachy, liderul celei de-a 7-a echipe aeropurtate, îi oferă sprijin protagonistului Eve în lupta împotriva hoardelor din Naytiba.

Deși este surprinzător să vedem un trailer dedicat unui personaj secundar înainte de lansarea jocului, este posibil ca Tachy să joace un rol important în poveste mai târziu. Trailerul prezintă abilitățile de luptă ale lui Tachy, care mânuiește o sabie curbată cu un tăiș strălucitor, contrastând cu sabia lui Eve, o lamă dreaptă cu două tăișuri.

Pentru cei care au jucat deja demo-ul gratuit, acest trailer oferă o privire în lumea personajelor și a gameplay-ului. Este de remarcat că progresul din demo poate fi transferat în jocul complet, iar jocul va fi lansat pe 26 aprilie pentru PS5.

În plus, Stellar Blade va include un mod rejucabil Boss Challenge, care permite jucătorilor să încerce abilități și echipamente mai avansate în confruntare cu un adversar mai provocator. Pentru cei interesați să exploreze mai mult despre joc, este disponibil un link către detalii suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *