Știri

Stellar Blade a fost evaluat “mature 17+” de către ESRB

Consiliul de Evaluare a Software-ului de Divertisment (ESRB) din Statele Unite a dat ratingul “M” pentru “Mature 17+” jocului Stellar Blade dezvoltat de Shift Up. Evaluarea este atribuită din cauza prezenței sângelui și violenței explicit, limbajului, temelor sugestive și a violenței.

În rolul personajului Eve, jucătorii se confruntă cu invadatorii extratereștri misterioși numiți Naytiba și îi ajută pe oameni să evacueze. Jocul conține scene de luptă cu numeroase momente de tăieri și dezmembrări, inclusiv imagini de prim-plan cu împungere, dezmembrare și decapitare.

Deși există discuții despre prezentarea personajelor feminine, limbajul explicit este limitat la un termen vulgar. ESRB menționează că jocul nu conține elemente interactive, ceea ce sugerează absența microtranzacțiilor.

Stellar Blade va fi lansat pe 26 aprilie pentru PS5 la un preț de retail de 70 USD. Durata povestii este estimată la aproximativ 25 de ore, cu posibilitatea de a se extinde la 30 până la 50 de ore dacă jucătorii colectează toate elementele de colecție. Pe lângă acțiunea rapidă și hack-and-slash, jocul oferă și zone semi-deschise de explorat, oferind o experiență similară cu NieR: Automata. Directorul jocului, Hyung-Tae Kim, a menționat că a fost influențat și de God of War, apreciind modul în care acesta oferă o lume vastă fără a fi complet deschisă.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *