Hardware

SteelSeries dezvăluie căștile de gaming ediție specială – Arctis Dragon Nova 7

SteelSeries aduce o nouă viziune în lumea căștilor de gaming cu lansarea versiunii tematice a celebrului model Arctis Nova 7. Ediția specială, intitulată “Arctis Dragon Nova 7,” este dedicată Anului Dragonului din calendarul chinezesc, aducând o schemă de culori distinctivă și elemente grafice inspirate de simbolul zodiacal.

Arctis Nova 7 este recunoscută ca una dintre cele mai bune căști de gaming, oferind caracteristici avansate și performanțe de înaltă calitate. Această ediție specială păstrează toate avantajele modelului standard, inclusiv suportul pentru conectivitatea wireless de 2,4 GHz și Bluetooth, sau conexiuni prin cablu USB-C, potrivindu-se astfel pe diverse platforme, de la PC și Mac la PlayStation, Nintendo Switch, iOS și Android.

Un aspect remarcabil al Arctis Nova 7 este abilitatea sa de a conecta și reda simultan două surse audio diferite, fie prin 2,4 GHz, fie prin Bluetooth. Această funcție inovatoare permite utilizatorilor să asculte sunetul jocului de pe computer în timp ce transmit, de exemplu, un podcast de pe telefon.

Caracteristicile cheie ale căștilor includ “Sistemul Acoustic Nova,” ce integrează difuzoare de înaltă fidelitate, sunet spațial de 360 ​​de grade pentru experiență surround, și un microfon cu anulare a zgomotului ClearCast Gen 2 pentru comunicare vocală clară. Microfonul se retrage elegant în cască atunci când nu este în uz, facilitând și estetica căștilor.

Designul cu tetieră suspendată, prezent și în alte modele Arctis, asigură confort și potrivire pe toate formele de cap. În această ediție specială, schema de culori roșu închis și decalcomaniile aurii prezintă un dragon învolburat în norii Xiángyún, simbol al norocului.

Arctis Dragon Nova 7 va fi lansată la prețul de 200 USD pe 22 ianuarie, cu o săptămână înainte de debutul Anului Dragonului pe 28 ianuarie. Pentru cei interesați de Arctis Nova 7, dar care nu sunt atrași de tema Dragonului, versiunea standard, Arctis Nova 7X, este disponibilă la un preț de doar 145 USD pe Amazon, având compatibilitate universală pentru Xbox, PlayStation, Switch, PC și dispozitive mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *