Trailere

SteamWorld Heist 2 – un nou trailer dezvăluie lupta, jocul naval și altele

Thunderful a lansat un nou trailer extins pentru viitorul RPG tactic pe rând, SteamWorld Heist 2, care promite să ofere o experiență captivantă pentru fani. Lansarea este programată pentru luna august, iar acest trailer oferă o privire detaliată asupra diverselor aspecte ale jocului.

Trailerul prezintă peste douăsprezece minute de gameplay, evidențiind navigația navală și luptele tactice pe rând, care sunt deja familiare fanilor primului joc. Jucătorii vor putea explora mecanici de luptă rafinate, îmbunătățiri pentru nave și personaje, misiuni secundare și recompense, explorare și opțiuni de dificultate personalizabile, inclusiv noi glisoare pentru ajustarea dificultății.

SteamWorld Heist 2 este programat să fie lansat pe 8 august pentru platformele PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch și PC. Jocul va fi disponibil și pe Game Pass la lansare, oferind o accesibilitate sporită pentru jucători. Asigurați-vă că vizionați trailerul extins pentru a descoperi toate detaliile despre lupte, misiuni și lumea jocului.

Thunderful continuă să adauge elemente noi și captivante în SteamWorld Heist 2, consolidându-și poziția ca un joc foarte așteptat al verii. Fanii seriei și noii veniți vor găsi multe de explorat și de savurat în această continuare promițătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *