Știri

SteamWorld Heist 2 a fost anunțat, cu lansarea pe 8 august pentru console și PC

Într-o zi plină de emoții pentru comunitatea de jocuri indie, a fost anunțată lansarea mult așteptată a SteamWorld Heist 2. Image and Form Games ne surprinde din nou cu o continuare captivantă a strategiei pe rând care a câștigat inimile jucătorilor în 2016. Noua aventură se îndreaptă spre mările întinse cu o tematică piratată, promițând să ofere o experiență captivantă și plină de acțiune.

În rolul căpitanului Leeway, jucătorii își conduc echipajul prin Caribee, angajându-se în jafuri și furturi, dar investigând și o “amenințare enigmatică”. Gameplay-ul rafinat al predecesorului este păstrat, punând accent pe strategie și abilități tactice în luptă. Cu toate acestea, aduce noi elemente precum luptele navale și explorarea unei lumi vastă cu nava lor.

Unul dintre punctele forte ale jocului este sistemul Job, care permite personajelor să echipeze o varietate de arme și să-și combine abilitățile pentru a crea stiluri de joc unice și puternice. De asemenea, jucătorii pot să strângă o varietate de pălării pentru a personaliza echipajul lor și a-și exprima individualitatea.

SteamWorld Heist 2 va fi lansat pe 8 august pentru PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC și Nintendo Switch. Este, de asemenea, disponibil în prima zi pentru abonații Game Pass, oferindu-le oportunitatea de a se bucura de această aventură extraordinară încă de la lansare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *