Știri

Steam adaugă oficial eticheta „Dwarf”

Valve a introdus o nouă etichetă pe platforma Steam, punând în evidență jocurile care prezintă pitici. Această mișcare neașteptată oferă utilizatorilor o modalitate simplă de a găsi jocuri care includ această rasă distinctă. Printre titlurile care au fost adăugate la această etichetă se numără Deep Rock Galactic, seria Warhammer și Dwarf Fortress.

Piticii sunt cunoscuți în lumea jocurilor pentru abilitățile lor de minerit, prelucrare a metalelor și capacități de luptă. Aceștia au fost prezenți în numeroase titluri populare, iar adăugarea etichetei “Dwarf” pe Steam facilitează găsirea acestora.

Utilizatorii Steam au posibilitatea să sugereze jocuri care ar trebui adăugate la această etichetă, iar viitorul ar putea aduce și alte etichete pentru alte rase sau specii fantastice.

Această inițiativă vine în contextul unei mișcări a industriei de jocuri de a oferi utilizatorilor mai multe opțiuni și facilități în procesul de căutare și descoperire a jocurilor. Este de așteptat să vedem cum va evolua această abordare și dacă vor fi adăugate și alte etichete tematice în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *