Știri

Steam actualizează politica de rambursare a jocurilor

În încercarea de a soluționa o problemă îndelung discutată, Steam își revizuiește politica de rambursare pentru a adresa o lacună semnificativă. Această lacună a permis utilizatorilor să returneze jocuri chiar și după ce le-au jucat mai mult de două ore, în special în cazul titlurilor din programul „Acces Avansat”.

De acum încolo, timpul petrecut jucând jocuri în perioada „Acces Avansat” va fi luat în considerare în limita de două ore pentru rambursare, exceptând testarea beta. Cu toate acestea, fereastra de rambursare de 14 zile nu va începe până la lansarea oficială a jocului, iar aceste schimbări se aplică doar jocurilor care sunt disponibile pentru jucare înainte de data lor oficială de lansare.

Această decizie vine în urma preocupărilor exprimate de dezvoltatorii de jocuri independente, care au considerat că politica anterioară permitea utilizatorilor să exploateze sistemul de rambursare. Cu toate acestea, Steam a mai făcut excepții în trecut, în cazurile extreme, cum ar fi jocurile lansate cu erori grave care le afectau experiența de joc.

Prin aceste ajustări, Steam își propune să echilibreze interesele atât ale utilizatorilor, cât și ale dezvoltatorilor de jocuri, asigurând o politică de rambursare corectă și echitabilă pentru toți cei implicați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *