Lansări

STASIS: BONE TOTEM este acum disponibil pe Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 5 și Nintendo Switch – începe aventura subacvatică acum

Pregătește-te să te scufunzi într-o aventură captivantă sub valurile oceanului alături de Charlie, Mac și Moise în STASIS: BONE TOTEM, acum disponibil pe platformele Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 5 și Nintendo Switch! Urmărește trailerul de lansare pentru a te familiariza cu atmosfera înfricoșătoare a jocului!

În această experiență plină de tensiune, vei explora o platformă petrolieră abandonată și vei rezolva un mister terifiant, avându-i alături pe Charlie, Mac și Moses. Cu fiecare personaj având puncte forte unice, vei trece de puzzle-uri și obstacole, dezvăluind treptat secretele înfricoșătoare ascunse în adâncurile unității subacvatice.

Povestea urmărește duo-ul de soț și soție, Mac și Charlie, alături de partenerul lor de încredere, Moses, care se avântă în adâncurile oceanului pentru a-și câștiga existența. Întâmplător, ei descoperă o platformă petrolieră abandonată în Oceanul Pacific și se trezesc prinsă într-un labirint al misterelor întunecate pe care Cayne Corporation se străduiește să le ascundă.

STASIS: BONE TOTEM oferă o narațiune captivantă, plină de momente de groază care îți vor pune la încercare limitele. Prin combinația dintre povestea intensă a universului STASIS și decorul subacvatic tensionat, jocul oferă o experiență personală care va captiva fiecare jucător.

Caracteristici principale:

Adânc în Substanță: Explorează o instalație subacvatică misterioasă, dezvăluind secretele sale întunecate.
Puzzle-uri și Personaje: Schimbă între personaje și utilizează abilitățile lor unice pentru a rezolva puzzle-uri și a avansa în joc.
Coloana Sonoră Atmosferică: Lasă-te captivat de coloana sonoră frumoasă și atmosferică, compusă de Mark Morgan.
Dinamica Familiei: Explorează relațiile complexe dintre personajele principale și partenerul lor de încredere, Moses.
Imersiune Totală: Lasă-te transportat în fundul oceanului de imagini uimitoare și o narațiune profundă, în timp ce descoperi un secret străvechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *