Lansări

Noua actualizare Stardew Valley va fi lansată pe PC pe 19 martie

Dezvoltatorul Eric ‘ConcernedApe’ Barone a confirmat data oficială de lansare pentru mult-așteptatul Stardew Valley Update 1.6 pentru PC și a anunțat că va fi disponibil pe 19 martie. Lansarea pentru console și mobil va urma imediat după aceasta. Fanii sunt în așteptare pentru noi dialoguri, ținute și alte adiții.

Stardew Valley, jocul indie care a captivat inimile jucătorilor de la lansarea sa în 2016, a fost cunoscut pentru diversitatea gameplay-ului său, povestea captivantă și grafica adorabilă. Creatorul jocului, Eric ‘ConcernedApe’ Barone, a continuat să aducă îmbunătățiri și conținut nou prin actualizări regulate. Actualizarea 1.6 este una dintre cele mai mari până acum și aduce o serie de îmbunătățiri și adiții semnificative.

Barone a confirmat că actualizarea 1.6 va fi lansată pe PC pe 19 martie, cu versiunile pentru console și mobil care urmează să fie disponibile imediat după aceea. Printre noile adiții se numără peste 100 de linii de dialog noi, ținute de sezon pentru cetățenii din Pelican Town și conținut extins de final de joc.

Comunitatea Stardew Valley este în mare entuziasm și așteaptă cu nerăbdare lansarea oficială a actualizării 1.6. Fanii se pregătesc pentru noi aventuri și interacțiuni în lumea fermecată a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *