Știri

Star Wars vine în Fall Guys cu costume și produse cosmetice noi

Mulți fani Războiul Stelelor sărbătoresc 4 mai și nu este surprinzător faptul că în această zi se fac mai multe anunțuri conexe. De această dată, Epic și dezvoltatorul Mediatonic au anunțat o colaborare Star Wars pentru jocul competitiv multiplayer Fall Guys.

Ca parte a colaborării, care se desfășoară între 7 mai și 20 mai, jucătorii își pot personaliza Beans cu ținute purtate de personaje emblematice din franciza Star Wars. Aceasta include o piele Han Solo care îl arată călare pe vârful unui șoim Millennium, Chewbacca, armura Mandaloriană a lui Boba Fett și o ținută albă de Stormtrooper. Știi, toți clasicii.

Colaborarea adaugă, de asemenea, mai multe articole cosmetice în magazinul din joc, inclusiv o secvență de evadare a gropii Sarlacc și o cameră de înghețare a carbonului. Epic a lansat, de asemenea, un trailer care prezintă câteva dintre aceste ținute și produse cosmetice, pe care le puteți consulta mai jos.

Fall Guys nu este străin de colaborările media, cu intrări anterioare inclusiv Final Fantasy 14 , Teenage Mutant Ninja Turtles , Invincible , Death Stranding 2 și multe altele, fiecare introducând noi skin-uri și produse cosmetice din francizele lor în jocul de platformă ciudat.

Fall Guys va primi, de asemenea, o actualizare pe 7 mai , care adaugă conținut nou și o serie de noi îmbunătățiri ale calității vieții și remedieri de erori. Aceasta include modificări ale modului în care Beans sunt controlate, cum ar fi efectul ragdoll redus, o reducere a numărului de jucători necesari pentru modul de joc Knockout la 32, noul mod Explore, o nouă roată socială în joc și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *