Știri

Star Wars Outlaws și Assassin’s Creed Red confirmate pentru lansare, detalii suplimentare în curând

Ubisoft a confirmat că Star Wars Outlaws și Assassin’s Creed, cunoscut sub numele de cod Red, sunt programate pentru lansare în cadrul anului fiscal 2024-2025, alături de alte titluri anticipate.

În cadrul unui briefing privind veniturile, Ubisoft a anunțat că va face publice detalii extinse despre jocurile sale viitoare în luna mai, inclusiv amploarea gamei pentru anul fiscal 2024-2025. Aceasta vine în contextul în care compania urmărește să dezvăluie mai multe în legătură cu planurile sale pentru întregul an, în cadrul anunțului programat al veniturilor pentru mai.

Star Wars Outlaws și Assassin’s Creed Red se alătură unui roster de jocuri așteptate, alături de The Division Resurgence și Rainbow Six Mobile în categoria free-to-play, care sunt, de asemenea, planificate pentru lansare în același an fiscal. Cu toate că încă nu există o dată de lansare exactă pentru Assassin’s Creed Red, se știe că Star Wars Outlaws urmează să fie lansat mai târziu în cursul acestui an.

CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot, a exprimat optimismul său cu privire la viitoarea gamă de jocuri a companiei, caracterizând-o drept “foarte promițătoare” și exprimându-și încrederea că echipele Ubisoft vor face ca aceste jocuri să fie un succes care să depășească așteptările jucătorilor.

Deși Ubisoft nu a oferit detalii despre performanța recentelor lansări, cum ar fi Assassin’s Creed Mirage și Avatar: Frontiers of Pandora, s-a remarcat că Frontiers of Pandora este poziționat pentru a fi un vânzător pe termen lung. În plus, Rainbow Six Siege a continuat să înregistreze câștiguri, iar Ubisoft a subliniat creșterea semnificativă a timpului de joc în comparație cu anul precedent.

Următoarea lansare majoră a Ubisoft este Skull & Bones, programată pentru 16 februarie, cu o versiune beta publică în curs de desfășurare pentru cei interesați să îl încerce înainte de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *