Trailere

Star Wars Outlaws primește un nou trailer

Star Wars Outlaws, viitorul shooter în lume deschisă de la Massive Entertainment, a primit un nou trailer scurt, oferind fanilor o privire detaliată asupra gameplay-ului său. Trailerul a fost prezentat înainte de premiera extinsă programată pentru Ubisoft Forward pe 10 iunie.

Noul trailer îl prezintă pe protagonistul Kay Vess navigând pe diverse planete, cum ar fi Tattooine, și angajându-se în lupte intense în spațiu. De asemenea, trailerul oferă o privire asupra faimosului personaj Lando Calrissian, cu care jucătorii pot juca Sabacc. Obiectivul principal al jucătorilor în Star Wars Outlaws este să comită un furt major, colaborând cu diverse facțiuni pentru a-și atinge scopurile. Totuși, alinierea greșită cu aceste facțiuni poate avea consecințe severe.

Star Wars Outlaws promite o experiență de joc captivantă, combinând elemente de explorare, strategie și acțiune. Jocul este programat pentru lansare pe 30 august și va fi disponibil pe Xbox Series X/S, PS5 și PC, cu suport pentru Nvidia DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction.

Pe lângă trailer, Ubisoft a dezvăluit și informații despre noul sistem de reputație din joc, care include clanul Ashiga. Pentru mai multe detalii despre joc și ce să așteptați, urmăriți evenimentul Ubisoft Forward și consultați secțiunea noastră dedicată pentru actualizări suplimentare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *