Știri

Star Wars Outlaws prezintă un mare personaj

Un personaj important Solo: A Star Wars Story va face apariția în viitoarea aventură de acțiune în lume deschisă a Ubisoft, Star Wars Outlaws.

Star Wars Outlaws o va prezenta pe Lady Qi’ra din Solo: A Star Wars Story, a confirmat Massive Entertainment. Studioul deținut de Ubisoft a împărtășit această revelație ca parte a unei imagini de ansamblu mai ample a viitorului său joc, care a coincis cu lansarea celui mai recent trailer Star Wars Outlaws.

Un lord al crimei bazat pe planeta Corellia, Lady Qi’ra a fost prezentată inițial în spin-off-ul Han Solo din 2018 Solo: A Star Wars Story, unde a fost interpretată de absolventul Game of Thrones, Emilia Clarke. Șeful grupului criminal Crimson Dawn a avut un rol proeminent în film și a fost de multă vreme printre personajele despre care s-a speculat că vor face apariția în Star Wars Outlaws, în mare parte bazat pe locul jocului în cronologia seriei.

Această teorie a fost acum confirmată oficial de Massive Entertainment, ai cărei reprezentanți s-au deschis despre jocul viitor în cel mai recent număr al Game Informer. Printre altele, studioul suedez a dezvăluit că Kay Vess se va încrucișa cu Lady Qi’ra în timpul aventurilor ei într-o galaxie departe, departe. Într-o urmărire ulterioară pe rețelele sociale, directorul de conținut online Game Informer, Brian Shea, a împărtășit o confirmare că Emilia Clarke nu își va relua rolul în joc.

Cine va ajunge să-și dea vocea șefului sindicatului Crimson Dawn rămâne neclar. Faptul că starul Game of Thrones nu este atașat de proiect poate să nu fie o surpriză pentru cei mai atenți fani, așa cum însuși Clarke a sugerat recent că nu se va întoarce în Star Wars prea curând.

Pe lângă Lady Qi’ra, Massive Entertainment a confirmat că Jabba the Hutt of the Hutt Cartel va face, de asemenea, parte din distribuția personajelor Star Wars Outlaws. Rămâne de văzut dacă acești doi lorzi ai crimei care se întorc vor ajunge să interacționeze unul cu celălalt. Mai sigur este că interpretarea Lady Qi’ra prezentată în joc va fi un personaj mult mai experimentat decât cel văzut în Solo: A Star Wars Story, care are loc cu aproximativ 15 ani înainte de evenimentele din Star Wars Outlaws.

Star Wars Outlaws va fi lansat pentru PC și consolele PlayStation și Xbox din generația actuală pe 30 august. Perioada sa de acces timpuriu, disponibilă ca unul dintre avantajele celor două ediții de nivel superior, va începe pe 27 august. Războiul vânătorilor de recompense benzile desenate vor rămâne ultima piesă cronologică a Războiului Stelelor media care o prezintă pe Lady Qi’ra până când aventura ticăloasă din lumea deschisă a Massive Entertainment va ajunge pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *