Știri

Star Wars Outlaws dezvăluie sistemul de reputație din joc

Dezvoltatorii jocului Star Wars Outlaws au dezvăluit detalii despre sistemul de reputație, care va juca un rol crucial în aventura jucătorilor în universul său ambițios.

Într-un interviu recent acordat GameInformer, designerul senior de sisteme narative Alice Rendell și designerul principal de sisteme Matthieu Delisle au discutat despre diversitatea întâlnirilor pe care le vor experimenta jucătorii în timpul călătoriei lor prin joc. Unul dintre aspectele cheie abordate a fost sistemul de reputație din Star Wars Outlaws, care va influența în mod semnificativ experiența jocului.

Delisle explică că relația personajului jucătorului cu diferitele facțiuni din joc, în special cele din sub lumea criminală a universului Star Wars, va determina oportunitățile și amenințările cu care se va confrunta. Sistemul de reputație a fost integrat pentru a permite jucătorilor să interacționeze cu jocul și să influențeze povestea bazată pe ticăloșii.

Rendell subliniază că fiecare aspect al jocului a fost construit în jurul sistemului de reputație, oferind jucătorilor posibilitatea de a profita de acest sistem prin acțiuni precum trădarea anumitor personaje sau facțiuni pentru a obține beneficii. Impactul reputației jucătorului poate avea consecințe semnificative în joc, de exemplu, putând influența modul în care personajul principal, Kay Vess, își desfășoară misiunile și ia deciziile.

Fiecare facțiune din joc va avea propriile teritorii, iar reputația jucătorului în fiecare dintre acestea va fi crucială. Rendell subliniază că jucătorii vor trebui să fie atenți să nu rămână prea mult timp în teritoriile unde reputația lor este scăzută, pentru a evita consecințele negative.

Star Wars Outlaws este programat să fie lansat pe PC, PS5 și Xbox Series X/S pe 30 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *