Știri

Star Wars Outlaws: descoperă secretele ascunse în gameplay-ul extins

În urma prezentării spectaculoase de la Ubisoft Forward, Star Wars Outlaws continuă să surprindă și să incite fanii cu detalii ascunse și ouă de Paște dezvăluite într-un nou videoclip de scufundare profundă. Regizorul narativ asociat, John Bjorling, oferă o privire în culisele jocului, dezvăluind unele secrete fascinante care adâncesc experiența jucătorilor.

Unul dintre aspectele interesante ale gameplay-ului este prezența mașinilor arcade, precum Raven-6, care pot fi jucate chiar în joc. Această adăugire aduce un element nostalgic și distractiv, permițând jucătorilor să se bucure de jocuri arcade în cadrul universului Star Wars. De asemenea, droidii de protocol joacă un rol important, oferind jucătorilor posibilitatea de a-i folosi pentru a rezolva situații sau pentru a complica lucrurile.

Un alt aspect dezvăluit este nava lui Kay, Trailblazer, care se dovedește a fi un EML 850 Light Freighter utilizat în timpul Războiului Clonelor. Fiind un prototip rar, această navă are o poveste interesantă înainte de a ajunge în mâinile jucătorului și este esențială pentru aventurile din joc. De asemenea, pe măsură ce jucătorii explorează planetele, vor descoperi mai multe așezări și locații decât s-ar fi așteptat.

Cu lansarea programată pentru 30 august pentru PS5, Xbox Series X/S și PC, Star Wars Outlaws promite să ofere o experiență captivantă și plină de surprize pentru fanii seriei. Videoclipul de scufundare profundă oferă o privire incitantă în detaliile și secretele care așteaptă să fie descoperite în acest univers vast și plin de aventuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *