Știri

Star Wars Outlaws are lansarea prevăzută la sfârșitul lui 2024, conform informațiilor dezvăluite de Disney

Ubisoft și Massive Entertainment au anunțat că Star Wars Outlaws, un titlu open-world anticipat, este programat să fie lansat la sfârșitul anului 2024. Informația a fost dezvăluită pe site-ul Disney Parks, arătând că jocul va fi disponibil pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC.

Star Wars Outlaws îl are în prim-plan pe Kay Vess, un ticălos ce plănuiește unul dintre cele mai mari furturi din galaxie. Jucătorii vor avea posibilitatea de a face alianțe sau trăda diferite facțiuni, inclusiv cea condusă de infamul Jabba the Hutt. Pe lângă un gameplay captivant, jocul oferă o explorare extinsă a diverselor planete, fiecare cu dimensiuni comparabile cu două până la trei zone din Assassin’s Creed Odyssey, și călătorii neîntrerupte în spațiu.

Cu toate că Disney a dezvăluit fereastra de lansare, Ubisoft nu a confirmat încă detaliile precise privind lansarea. Fanii așteaptă cu nerăbdare să pășească în universul Star Wars într-un mod complet nou odată cu apariția jocului Star Wars Outlaws la sfârșitul lui 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *