Știri

Star Wars Jedi: Survivor se alătură EA Play pe 25 aprilie

Star Wars Jedi: Survivor de la Respawn Entertainment va fi disponibil pentru abonații EA Play începând cu data de 25 aprilie. Jocul poate fi, de asemenea, accesat de către membrii PC Game Pass și Game Pass Ultimate.

În această continuare a Star Wars Jedi: Fallen Order, protagonistul Cal Kestis se confruntă cu lupte disperate împotriva Imperiului, alături de aliați vechi și noi. O descoperire care ar putea schimba cursul evenimentelor îl conduce într-o aventură plină de mister.

Jocul extinde sistemul de luptă, oferind noi poziții cu sabia laser, precum Dual-Wield, Crossguard cu două mâini și Blaster, care permite utilizatorului să manevreze un blaster cu o singură mână. În plus, mediile sunt bogate în conținut, inclusiv recompense, misiuni și obiecte de colecție.

Star Wars Jedi: Survivor este disponibil pe Xbox Series X/S, PS5 și PC, iar versiunile pentru Xbox One și PS4 sunt în curs de dezvoltare. În timp ce un al treilea titlu din franciză este în lucru, încă nu a fost oficial dezvăluit.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *