Lansări

Star Wars: Hunters se va lansa pe 4 iunie

Zynga a surprins fanii cu o veste excitantă, anunțând data de lansare pentru Star Wars: Hunters, jocul lor multiplayer de împușcături competitiv la persoana a treia. Acest titlu gratuit pentru jucători, dezvoltat de NaturalMotion și BossAlien, va fi disponibil începând cu data de 4 iunie pentru platformele Nintendo Switch, iOS și Android. În plus, pre-descărcările sunt deja disponibile, pregătind terenul pentru o experiență captivantă. Mai jos puteți urmări cel mai recent trailer al jocului.

Star Wars: Hunters va permite jucătorilor să preia controlul unor vânători de recompense și să concureze într-o arenă plină de acțiune. Cu personaje care se încadrează în una dintre cele trei categorii – Daune, Suport și Tanc – echipele trebuie să găsească compoziții echilibrate pentru a obține succesul. Etapele includ locații iconice precum Ewok Village de pe Endor și Mos Espa Podrace de pe Tatooine, oferind o varietate de setări pentru bătălie.

Jocul oferă patru moduri diferite, inclusiv Squad Brawl, unde echipa care atinge primul 20 de eliminări câștigă, și Power Control, unde dominația zonelor timp de cel mai mult timp determină victoria. Fanii Star Wars sunt invitați să rămână conectați pentru mai multe detalii despre Star Wars: Hunters în săptămânile următoare și să exploreze site-ul oficial pentru mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *