Lansări

Star Wars: Hunters a fost lansat și este disponibil gratuit

Noul shooter 4v4 gratuit al lui Zynga, Star Wars: Hunters, este acum live pe Nintendo Switch și pe dispozitivele mobile, oferind o experiență intensă și competitivă pentru fanii Războiului Stelelor. După lansarea inițială pe anumite piețe în 2021 și două amânări, jocul bazat pe echipe este în sfârșit disponibil pentru toți.

Star Wars: Hunters plasează jucătorii în rolul unui vânător pe planeta Vespaara, unde competițiile de mare intensitate și mize mari au loc în „Arena”, cu fundaluri ce evocă lumi iconice din universul Star Wars. Locațiile includ câmpuri de luptă variate, de la un sat Ewoks până la celebra Steaua Morții.

Jucătorii formează echipe de câte patru și se înfruntă în lupta la persoana a treia, fiecare jucător având opțiunea de a alege dintre 13 vânători variați. Aceste personaje pot fi personalizate pentru a se potrivi stilurilor individuale de joc și sunt împărțite în trei clase: Damage, Support și Tank. Printre vânătorii disponibili se numără Grozz, războinicul Wookie; J-3D1, un droid unic; Sentinel, Stormtrooperul stereotip; Rieve, războinicul din partea întunecată; și Utooni, o pereche adorabilă de scrappers Jawa.

Moduri de Joc Disponibile:

Squad Brawl: Prima echipă care ajunge la 20 de eliminări câștigă.
Control Dinamic: Echipele concurează pentru a captura puncte de control rotative.
Controlul Puterii: Echipele luptă pentru a menține controlul asupra celor mai multe puncte de control de pe câmpul de luptă.
Trophy Chase: Două echipe urmăresc să dețină Trophy Droid (TR0-F33). Prima echipă care ajunge la 100% câștigă meciul.
Star Wars: Hunters promite o experiență captivantă și variată pentru jucătorii de toate nivelurile, oferind o combinație unică de strategie, acțiune și personalizare. Jocul este acum disponibil gratuit pe Nintendo Switch și dispozitivele mobile, invitându-i pe toți fanii să se alăture luptei în arena Star Wars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *