Trailere

Star Wars: Hunters a fost amânat până în 2024

Jocul de luptă gratuit “Star Wars: Hunters” dezvoltat de Zynga și plasat în universul iconic Star Wars al Lucasfilm a suferit o nouă amânare și va fi lansat abia în 2024. Inițial programat să apară în 2021 și amânat ulterior pentru 2023, această întârziere vine pentru a permite implementarea unor caracteristici noi și actualizări ale mecanicilor de bază ale jocului, inclusiv modul clasat.

Dezvoltatorul Zynga a exprimat recunoștința față de entuziasmul comunității de jucători și a subliniat angajamentul lor pentru oferirea celei mai bune experiențe posibile. Acestă decizie, deși frustrantă pentru fani, subliniază prioritățile companiei de a livra un produs final de calitate.

“Star Wars: Hunters” este o exclusivitate pentru consola Nintendo Switch, cu planuri de lansare și pentru dispozitivele mobile. Jocul introduce o gamă diversă de personaje jucabile, fiecare cu rolurile lor distincte – Tanc, Damage și Suport. Cu lupte 4v4 pe diverse hărți și trei moduri de joc, inclusiv noul mod Huttball, “Star Wars: Hunters” promite să ofere o experiență captivantă pentru fanii seriei.

Această amânare vine în contextul unui trend în industria jocurilor video, unde dezvoltatorii preferă să își dedice mai mult timp pentru a perfecționa produsul înainte de lansarea la nivel global. În ciuda așteptărilor crescute, fanii vor trebui să mai aștepte pentru a intra în bătălia din această galaxie îndepărtată. Pe lângă “Star Wars: Hunters”, Ubisoft pregătește și lansarea “Star Wars: Outlaws” în anul următor, oferindu-le fanilor multiple opțiuni pentru explorarea universului Star Wars pe platformele de gaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *