Lansări

Star Wars: Bounty Hunter revine pe 1 august, aducând aventura clasică pe PS5, Xbox și Switch

Fanii jocurilor clasice pot retrăi emoțiile Star Wars: Bounty Hunter, deoarece titlul de acțiune-aventură din 2002 se pregătește să se lanseze pe platformele moderne. Dezvoltat de Aspyr, jocul va fi disponibil pe Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch și PC pe 1 august, la un preț de 19,99 USD.

Reînvie povestea lui Jango Fett:
Bounty Hunter îi pune pe jucători în pielea lui Jango Fett, faimosul vânător de recompense și temutul șablon al Armatei Clone a Republicii. Jucătorii vor porni într-o misiune plină de acțiune pentru a vâna un Jedi întunecat pe nume Komari Vosa, dar vor fi prinși rapid într-o conspirație vastă care implică sindicate intergalactice.

Experiență îmbunătățită pentru platforme moderne:
Relansarea Star Wars: Bounty Hunter aduce o serie de îmbunătățiri moderne jocului clasic. Grafica a fost actualizată pentru a se potrivi cu standardele actuale, oferind o experiență vizuală mai bogată și mai captivantă. Jocul va include, de asemenea, suport pentru controlerul DualSense de pe PlayStation 5, oferind o imersiune mai profundă în luptele palpitante și explorarea mediului.

Suport suplimentar și bonus:
Pe lângă îmbunătățirile vizuale și de control, relansarea Bounty Hunter include și suport pentru Steam Deck, permițând jucătorilor să se bucure de joc pe platforma portabilă de gaming de la Valve. Un bonus suplimentar așteaptă jucătorii care reușesc să finalizeze campania jocului: un skin Boba Fett deblocat care poate fi utilizat în jocurile ulterioare.

O aventură clasică revine:
Relansarea Star Wars: Bounty Hunter oferă o oportunitate excelentă pentru fanii vechi de a retrăi o aventură clasică într-un mod modernizat, iar jucătorii noi pot descoperi o poveste captivantă și un gameplay plin de satisfacții în universul Star Wars. Cu îmbunătățirile sale vizuale, controalele rafinate și bonusurile suplimentare, Bounty Hunter promite o experiență de joc memorabilă pe o gamă largă de platforme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *