Știri

Star Citizen sărbătorește Intergalactic Aerospace Expo 2953 devenind free-to-play în perioada 17-30 noiembrie

Proba gratuită pentru Star Citizen face parte din Intergalactic Aerospace Expo 2953 și va fi disponibilă până pe 30 noiembrie.

Dezvoltatorul Cloud Imperium Games a anunțat că jocul său spațial SF Star Citizen va fi disponibil pentru a fi jucat gratuit timp de aproape două săptămâni, ca parte a Intergalactic Aerospace Expo 2953. Ca parte a evenimentului, jucătorii se pot înscrie pentru un cont pe site-ul oficial al jocului și pur și simplu descărca titlul și juca.

Prin această promoție, Star Citizen va putea fi jucat începând cu 17 noiembrie. Accesul gratuit va fi disponibil până la sfârșitul lunii pe 30 noiembrie.

Studioul va dezvălui, de asemenea, mai multe nave care vin în joc în timpul Intergalactic Aerospace Expo 2953; pentru cei care nu știu, anul 2953 este anul curent în decorul Star Citizen, pe măsură ce timpul din decorul jocului progresează alături de lumea reală.

Fiecare zi a evenimentului va fi dedicată unui singur producător de nave spațiale în cadrul Star Citizen, iar în fiecare zi vor fi prezentate nave noi. Evenimentul va culmina pe 26 noiembrie cu un „Best in Show” pentru prezentarea de arme și armuri, urmat de un final de 3 zile, din 27 noiembrie până în 30 noiembrie.

Componenta single-player a Star Citizen, numită Squadron 42, este acum completă, conform studioului. Nici Star Citizen, nici Squadron 42 nu au încă date de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *