Știri

STALKER The Board Game: Campania de pe Gamefound a strâns peste 1 milion USD în mai puțin de 8 ore

GSC Game World și Awaken Realms, un dezvoltator renumit de jocuri de societate, au reușit să atingă o performanță notabilă cu campania lor de crowdfunding pentru STALKER The Board Game. În mai puțin de 8 ore de la lansarea campaniei pe platforma Gamefound, au strâns cu succes peste 1 milion USD. Obiectivul inițial de 50.000 USD a fost atins în mai puțin de 4 minute.

STALKER The Board Game este rezultatul colaborării dintre GSC Game World, specialiștii în domeniul jocurilor video, și scriitorii SF aclamați Marcin Mortka și Michał Gołkowski. Jocul promite o experiență captivantă, combinând acțiunea, stealth-ul și alegerile dificile într-un univers post-apocaliptic. Este conceput pentru a oferi atât fanilor jocurilor video, cât și celor ai jocurilor de masă o experiență excepțională și o rejucabilitate ridicată.

Pentru a entuziasma și mai mult fanii, Awaken Realms a anunțat lansarea viitoare a “STALKER Legacy Collectors Chest”. Această ediție specială pentru colecționari va conține o serie de comori inspirate de STALKER, ambalate într-un cufăr metalic tematic. Printre acestea se numără o dioramă complexă a Zonei, reprezentând cele mai emblematice locuri și inamici, precum și obiecte de colecție precum suporturi și magneți cu tematica STALKER, patch-uri de facțiune, covorașe din neopren și postere metalice. Toate acestea vor fi adăpostite într-o cutie metalică specială, perfectă pentru orice colecție STALKER.

Este important de menționat că STALKER Legacy Collectors Chest va beneficia de transport gratuit, independent de alte produse de jocuri de societate și nu este programat să fie lansat în același timp cu STALKER 2.

Prin urmărirea campaniei STALKER The Board Game pe Gamefound, fanii pot fi la curent cu cele mai recente actualizări și pot asigura că nu vor rata ocazia de a deține această colecție incredibilă. Awaken Realms și GSC Game World și-au unit forțele pentru a oferi o nouă experiență rafinată în cadrul îndrăgitei francize STALKER. Cu STALKER The Board Game, jucătorii vor putea să se confrunte cu pericolele Zonei alături de alți stalkers și să se lanseze într-o aventură supremă de joc de masă.