Știri

STALKER 2 va fi prezentat la Paris Games Week alături de alte titluri viitoare de la Microsoft

Săptămâna Jocurilor de la Paris este pe punctul de a începe, iar Microsoft a dezvăluit planurile sale pentru evenimentul ce va avea loc între 1 și 5 noiembrie. Standul Xbox va fi gazda unor titluri viitoare care sunt așteptate să facă senzație, inclusiv jocul de supraviețuire la persoana întâi dezvoltat de GSC Game World, STALKER 2: Heart of Chornobyl.

STALKER 2 va fi prezentat în cadrul evenimentului, oferind jucătorilor ocazia de a se bucura de o experiență din lumea post-apocaliptică a jocului. Cu toate că data exactă de lansare nu este încă stabilită, așteptările sunt mari pentru această continuare mult așteptată.

Pe lângă STALKER 2, Microsoft va aduce și alte titluri de viitor la Paris Games Week, cum ar fi Towerborne, Ara: History Untold și Jusant. De asemenea, jocuri deja lansate precum Forza Motorsport, Starfield, The Elder Scrolls Online și Halo Infinite vor fi prezentate la eveniment.

STALKER 2: Heart of Chornobyl va fi disponibil pentru Xbox Series X/S și PC, iar deși nu avem încă o dată de lansare precisă, este clar că fanii așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în lumea misterioasă și periculoasă a Zonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *