Trailere

STALKER 2: Heart of Chornobyl a fost amânat până pe 5 septembrie

GSC Game World a anunțat o nouă întârziere pentru STALKER 2: Heart of Chornobyl, mutând data de lansare de la Q1 2024 la 5 septembrie. Chiar și cu această veste, precomenzile au fost deja făcute disponibile pentru acest shooter de supraviețuire în lume deschisă, care va fi lansat pe Xbox Series X/S și PC.

STALKER 2: Heart of Chornobyl readuce jucătorii în Zona de Excludere din Chornobyl, oferind o experiență îmbunătățită cu facțiuni rivale, alți STALKER-i și mutanți terifiante. În rolul lui Skif, jucătorii vor naviga prin această lume vastă, căutând artefacte, luând decizii cruciale care vor influența finalurile, și personalizând peste 30 de arme.

Chiar dacă vă atrage explorarea detaliată a lumii masive deschise sau sunteți mai interesat de povestea principală, STALKER 2: Heart of Chornobyl promite o experiență captivantă, cu o durată de aproximativ 40 de ore. Jocul va marca, de asemenea, revenirea unor personaje cunoscute, cum ar fi Strider din Call of Pripyat. Lansarea va avea loc pe Xbox Series X/S și PC, iar cei abonați la Game Pass vor beneficia de acces în prima zi.

Noul trailer scurt oferă o privire asupra atmosferei și a gameplay-ului, iar precomenzile sunt deja deschise pentru cei entuziasmați să exploreze această Zonă de Excludere periculoasă și misterioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *