Știri

Squirrel With a Gun: data lansării confirmată și prezentare a noilor arme într-un trailer amuzant

Jocul indie “Squirrel With a Gun” a stârnit interesul comunității de jocuri încă din 2022, când un videoclip viral a dezvăluit jocul captivant al veveriței cu arme. Acum, după ani de așteptare, data lansării este confirmată oficial: 29 august. Jucătorii pot să se bucure de acțiunea nebunească pe PC, cu o versiune pentru console PS5 și Xbox Series X/S planificată pentru toamnă.

Noul trailer al jocului prezintă veverița protagonistă manevrând o gamă largă de arme, inclusiv puști, lansatoare de grenade și chiar o pușcă cu lunetă. Folosind fizica și capabilitățile Unreal Engine 5, jocul promite o experiență plină de acțiune și umor. Pe lângă lupta cu inamicii, jucătorii vor putea să se implice în activități stupide, precum meciuri de fotbal împotriva NPC-urilor umane sau prăbușirea zilelor de naștere, aruncând torturi.

Trailerul arată, de asemenea, cum diferitele arme reacționează în joc, evidențiind rolul fizicii și modul în care acestea influențează poziția veveriței. De la reculul unei SMG care o face să plutească în aer până la impactul puternic al unei cartușe de lunetist care o aruncă la câțiva metri distanță, fiecare armă are un efect unic asupra jocului.

Cu natura sa non-serioasă și segmentele amuzante din trailer, “Squirrel With a Gun” promite să fie o experiență distractivă și captivantă pentru toți jucătorii. Fie că ești în căutarea unei provocări sau doar vrei să te distrezi, acest joc plin de umor și acțiune este cu siguranță unul de urmărit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *