Știri

Square Enix dezvăluie noul sezon FoamStars “Mysterious Swing” ce va începe pe 13 aprilie

SQUARE ENIX® a anunțat FOAMSTARS™, shooter-ul online pentru petreceri cu spumă 4v4, va lansa cel mai nou sezon, MYSTERIOUS SWING, pe 13 aprilie 2024. Jucătorii noi și cei care revin vor avea în curând acces la un nou personaj de sezon, evenimente noi și o varietate de conținut cosmetic gratuit și premium. MYSTERIOUS SWING va fi disponibil pentru toți jucătorii și se va desfășura din 13 aprilie până pe 18 mai.

Cele mai importante momente ale MYSTERIOUS SWING includ:

1. O nouă FOAMSTAR – Chloe Noir: Un misterios director de galerie de artă care folosește o pușcă de încărcare cu spumă cu tragere dreaptă pentru a vâna adversarii folosind Ciel, Bubble Beastie. Chloe Noir poate fi achiziționată de toți jucătorii gratuit ca recompensă de nivel 31 pentru permisul de sezon sau poate fi obținută imediat prin achiziționarea abonamentului premium.

2. Articole săptămânale gratuite pe durată limitată: Glisați în magazinul FOAMSTARS în fiecare vineri pentru a obține conținut gratuit. Un articol pe săptămână este disponibil pentru toți jucătorii și include un aspect de personaj pentru Mel T, un aspect de pistol cu spumă pentru Jet Justice și multe altele.

3. Ranked Party: Două evenimente sezoniere pe durată limitată, Ranked Party Lonestar, bazat pe jucători solo, și Ranked Party Tribe-Vibe, bazat pe echipe.

4. Extreme Party: Provocați jucătorii în două evenimente tematice speciale; All Chloe Party – unde fiecare echipă de jucători concurează pentru a relaxa echipele adversare ca… Chloe Noir și Bubbly Penguin Party, în care jucătorii pot lupta doar folosind Penny Gwyn cu abilitățile ei Toboggan Bomb și Emperor March.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *