Știri

Square Enix dezvăluie conținutul sezonier FOAMSTARS: Sezonul 1 „Starry Pop” și foaia de parcurs pentru 2024

Square Enix a oferit o privire detaliată asupra conținutului sezonier planificat pentru FOAMSTARS, noul său shooter online de petrecere 4v4. Sezonul inaugural, numit „Starry Pop”, a fost dezvăluit în cadrul evenimentului Sony Interactive Entertainment Star of Play, prezentând o serie de evenimente sezoniere și recompense specifice permiselor de sezon.

În plus, foaia de parcurs pentru sezonul FOAMSTARS 2024 a fost distribuită într-un blog PlayStation separat, dezvăluind planuri extinse pentru personaje, hărți și moduri ce urmează a fi adăugate pe parcursul întregului an.

„Starry Pop” marchează începutul unei serii de sezoane gratuite, oferind jucătorilor oportunitatea de a participa la evenimente sezoniere pe durată limitată și de a câștiga recompense exclusiviste. Perioada de desfășurare a primului sezon este stabilită între 6 februarie și 8 martie 2024.

Evenimentele-cheie ale sezonului includ:

Ranked Party: Concurează în două evenimente sezoniere, Ranked Party Lonestar pentru jucătorii solo și Ranked Party Tribe-Vibe în echipă. Progresează prin cele șapte ranguri disponibile și participă la încercările de creștere a gradului.

Extreme Party: Provocă jucătorii în două moduri tematice speciale, All Mel T Party și Invisible Party, oferind experiențe de joc inedite.

Happy FriYAY Party: Un eveniment de weekend fără învingători sau învinși, oferind jucătorilor ocazia de a încerca noul FOAMSTAR din sezonul viitor, Coiff Guy.

Pe lângă „Starry Pop”, foaia de parcurs dezvăluie planuri pentru sezoanele doi până la șase, fiecare aducând personaje, hărți, evenimente și produse cosmetice noi. Fiecare sezon include un Season Pass, oferind jucătorilor șansa de a debloca recompense prin câștigarea de puncte de experiență (XP).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *