Trailere

Spot-ul TV cinematografic Marvel’s Spider-Man 2 a fost lansat

După o scurgere inițială pe Twitter săptămâna trecută, spotul TV cinematografic pentru Marvel’s Spider-Man 2 este acum disponibil oficial. Acest spot aduce în prim-plan pe Peter Parker și Miles Morales, care se confruntă cu Venom pe străzile din Manhattan. Ei se simt nesiguri cu privire la capacitatea lor de a-și proteja cei dragi, dar sunt hotărâți să lupte. Înainte de a viziona, trebuie să fii conștient de faptul că pot exista spoilere referitoare la primul joc al seriei.

Acțiunea din Marvel’s Spider-Man 2 are loc la nouă luni după evenimentele din Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. În această continuare, Peter Parker se reunește cu Harry Osborne. Cu toate acestea, situația devine complicată atunci când Simbiotul infectează lui Peter, conferindu-i abilități puternice, dar afectându-i și mintea. Problemele se adâncesc și mai mult când Kraven și vânătorii săi ajung în New York cu intenția de a-l vâna pe Dr. Curt Connors, cunoscut sub numele de Lizard.

Jocul va oferi o hartă de aproximativ două ori mai mare decât primul joc, împreună cu activități și misiuni noi. Un aspect interesant este că jucătorii vor putea comuta între Peter și Miles. Data oficială de lansare este pe 20 octombrie, dar pe 12 octombrie vor fi dezvăluite informații exclusive despre costume. Fanii seriei sunt așteptați să rămână la curent pentru mai multe detalii în săptămânile următoare.