Zvonuri

Splinter Cell Remake este programat pentru 2025-2026

Ubisoft, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri din industria divertismentului electronic, pare să pregătească terenul pentru o serie de lansări majore în perioada 2025-2026, conform informațiilor obținute de la surse neoficiale.

Potrivit lui Tom Henderson de la Insider Gaming, printre proiectele cheie se numără un remake mult anticipat al titlului clasic de stealth, Splinter Cell. Acest proiect a fost confirmat oficial de către Ubisoft în decembrie 2021, iar fani din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va fi reimaginat acest titlu îndrăgit.

În plus față de Splinter Cell, Ubisoft pare să aibă în plan și un nou titlu principal din seria Ghost Recon. Zvonurile despre acest proiect circulă de aproximativ doi ani, iar Henderson susține că jocul va fi plasat în timpul războiului fictiv Naiman și este dezvoltat sub numele de cod “Project Over”. Detaliile exacte despre acest nou Ghost Recon rămân încă neclare, dar fanii seriei așteaptă cu interes informații suplimentare.

Pe lângă aceste două proiecte majore, raportul lui Henderson menționează și alte lansări importante pentru perioada menționată, inclusiv un nou Assassin’s Creed sub numele de cod “Hexe” și un alt titlu multiplayer numit “Invictus”. De asemenea, două noi jocuri din seria Far Cry sunt menționate, unul fiind o intrare principală, iar celălalt un shooter de extracție spinoff.

Cu toate acestea, este important de menționat că toate aceste informații provin din surse neoficiale și că Ubisoft nu a făcut încă anunțuri oficiale cu privire la planurile lor pentru perioada după 2024. Fanii vor trebui să aștepte comunicatele oficiale pentru a confirma sau infirma aceste speculații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *