Zvonuri

Splatoon 4 este în dezvoltare sub numele de cod Spirala

Un nou zvon sugerează că Splatoon 4, următoarea tranșă din franciza de succes a Nintendo, este în dezvoltare sub numele de cod “Spirala”. Conform unui leaker proeminent cunoscut sub numele de Midori, Nintendo lucrează în prezent la un joc neanunțat care este “foarte probabil” să fie Splatoon 4. Această informație a fost dezvăluită recent pe Twitter și a stârnit deja interesul fanilor seriei.

Cu Nintendo Switch apropiindu-se de sfârșitul ciclului său de viață și compania pregătind o nouă consolă de generație următoare, se așteaptă ca Nintendo să dezvolte noi tranșe ale francizelor sale majore. Conform scurgerilor, această nouă consolă ar putea fi lansată în martie 2025. Splatoon a devenit una dintre francizele majore ale Nintendo în ultimul deceniu, așa că nu este surprinzător faptul că un nou joc din serie ar putea fi în lucru.

Splatoon 3 a fost lansat cu doar câțiva ani în urmă, ceea ce face posibil ca Nintendo să fie deja în fazele timpurii ale dezvoltării unui succesor. Detalii suplimentare despre progresul dezvoltării și eventualul anunț oficial rămân neclare în acest moment, dar fanii francizei așteaptă cu nerăbdare să vadă ce le va aduce viitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *