Trailere

Splatoon 3: Side Order – expansiunea cu o nouă campanie se va lansa pe 22 februarie

Nintendo anunță cu entuziasm lansarea Splatoon 3: Side Order, cea de-a doua expansiune din Expansion Pass, pe 22 februarie. Această nouă adiție aduce o campanie captivantă pentru un singur jucător, plasându-i pe jucători în pielea Agentului 8 într-o Piață Inkopolis abandonată și drenată de orice culoare misterios.

Expansion Pass pentru Splatoon 3 a fost anunțat acum un an și a fost lansat în două valuri de conținut. După lansarea primului val, Inkopolis Plaza, în februarie anul trecut, Nintendo confirmă acum că Side Order va completa această experiență și va fi disponibil pentru jucători în curând.

În cadrul campaniei Side Order, jucătorii vor explora Spire of Order, un turn amenințător, având alături o dronă numită Pearl. Înfruntând provocări și inamici, jucătorii vor trebui să urce etajele turnului și să ajungă la vârf. O experiență plină de acțiune și mister care așteaptă fanii Splatoon 3.

Pentru cei care au Nintendo Switch, Splatoon 3 este disponibil, iar această expansiune promite să aducă noi elemente palpitante la unul dintre cele mai iubite shootere multiplayer. Citiți recenzia noastră despre joc pentru a afla mai multe detalii. Etichete: Splatoon 3, Side Order, Expansion Pass, Nintendo Switch, Lansare, Campanie, Agent 8, Piața Inkopolis, Spire of Order.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *