Știri

Splatoon 3 anunță Splatfest de Halloween cu costume noi pentru jucători și idoli

Splatoon 3 va sărbători Halloween-ul cu un Splatfest special care aduce nu doar o temă înfricoșătoare, ci și ținute noi pentru jucători și apariții unice de la idolii Deep Cut și Squid Sisters. Acest eveniment se desfășoară în perioada 27 – 29 octombrie și are tema „Care ar fi cel mai bun prieten?”, cu alegeri legate de Halloween pentru echipe.

Jucătorii pot anticipa noi produse cosmetice, inclusiv articole cu tematică de Halloween precum Capul de strigoi și Masca de ciumă, care vor fi disponibile pe canalul Nintendo Switch.

Aceasta este prima dată când Splatoween are loc în Splatoon 3, marcând un moment așteptat de fanii seriei. După ce a fost omis în 2022, dorința jucătorilor de a vedea sărbătoarea de Halloween în Splatsville a fost îndeplinită.

Pe canalele oficiale de socializare ale Splatoon 3, Nintendo a dezvăluit data și tema acestui Halloween Splatfest. Evenimentul începe pe 27 octombrie la 17:00 PT și se încheie la 29 octombrie la 17:00 PT. Alegerile sunt înfricoșătoare, cu echipele conduse de Shiver, Frye și Big Man, reprezentând Team Zombie, Team Skeleton și Team Ghost. Idolii Deep Cut și Squid Sisters au apariții de Halloween, fiecare prezentând un design nou pentru eveniment.

Cu orașul și idolii împodobiți pentru Halloween, jucătorii vor avea șansa să obțină produse cosmetice unice. Printre acestea se numără capul de strigoi inspirat de mumii, Kraken Swim Reaper, Pirate The Plankton Walker și Bleak Beak Plague Mask. Acestea sunt adăugate special pentru eveniment și pot fi deblocate de pe canalul Nintendo Switch înainte de Splatfest.

Nintendo nu a dezvăluit încă detalii despre harta sau modul de desfășurare a acestui Splatfest. Cu toate acestea, acest eveniment ar trebui să aducă bucurie și distracție înfricoșătoare pentru jucători, reînviind tradiția Splatoween care a fost iubită de fanii Splatoon 2.

Splatoon 3 este disponibil acum pe Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *