Trailere

Spirit of the North 2: o continuare aventuroasă anunțată pentru PS5, Xbox Series X/S și PC

Infuse Studios a adus vești entuziasmante pentru fanii jocului de aventură “Spirit of the North”. A fost anunțată continuarea, intitulată “Spirit of the North 2”, care va fi disponibilă pe consolele PS5, Xbox Series X/S și PC, deși o dată exactă de lansare încă nu a fost dezvăluită.

În acest nou capitol, jucătorii vor fi din nou în pielea unei vulpi, însoțită de un corb, într-o lume post-apocaliptică. Misiunea lor este să restaureze fiarele gardiene și să se opună șamanului întunecat, Grimnir, care amenință această lume afectată. Pe parcursul aventurii, jucătorii vor descoperi rune pentru a-și îmbunătăți abilitățile și vor explora o lume deschisă plină de provocări și secrete. De asemenea, vor avea posibilitatea de a personaliza aspectul vulpii.

Grafica jocului se anunță uluitoare, cu medii variate, de la munți înzăpeziți până la labirinturi antice și cripte tulburi. Chiar dacă detalii despre luptă nu au fost încă dezvăluite, dezvoltatorul promite “întâlniri palpitante, bazate pe puzzle” cu “dușmani formidabili” pe parcursul aventurii, în misiunea de a elibera paznicii legendari.

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre “Spirit of the North 2” și suntem cu ochii pe orice actualizare. Până atunci, puteți consulta recenzia noastră pentru primul joc din serie pentru a vă pregăti pentru această nouă aventură captivantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *