Trailere

Spider-Man își arată abilitățile și costumele în trailerul Marvel Rivals

NetEase Games a lansat un nou trailer pentru Marvel Rivals, care îl prezintă pe Spider-Man în acțiune. Trailerul evidențiază modul de joc al lui Spider-Man, precum și costumele sale alternative.

Spider-Man este un Duelist în Marvel Rivals, ceea ce înseamnă că se apropie de adversari și îi trage aproape pentru combo-uri. De asemenea, poate alerga pe perete și poate arunca cu pânză, propulsându-se instantaneu către adversari. Odată ce i-a tras pe inamici aproape, Spider-Man îi poate lansa în aer pentru a le efectua combo-uri.

Trailerul dezvăluie, de asemenea, două dintre costumele alternative ale lui Spider-Man. Unul dintre costume este Spider-Punk, care îl prezintă pe Spider-Man cu o jachetă de piele și un mohawk. Celălalt costum este Bombastic Bag-Man, care este pur și simplu o pungă de hârtie pusă peste ținuta sa casual.

Marvel Rivals va intra în beta închisă pe 23 iulie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Beta va include Adam Warlock și Venom ca noi personaje jucabile. Jocul nu are încă o dată de lansare, dar va accepta jocul încrucișat la lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *