Știri

Spider-Man al lui Insomniac și viitorul Wolverine sunt plasate în același univers

După ce fanii au speculat de la dezvăluire, viitorul joc Wolverine al lui Insomniac este confirmat că se află în același univers cu Marvel’s Spider-Man.

Marvel’s Wolverine a fost anunțat acum doi ani (un fapt care mi-a amintit inconfortabil de trecerea timpului) și nu am mai văzut sau auzit atât de mult de atunci. A fost o dezvăluire surpriză de la Insomniac, deoarece toată lumea se aștepta la Spider-Man 2 când a apărut cartea de titlu a dezvoltatorului – ceea ce a făcut, evident, în timpul aceleiași prezentări. Desigur, imediat întrebarea care a pus în mintea multor oameni a fost dacă acest joc Wolverine ar putea fi plasat în același univers cu Spider-Man, având în vedere că au în comun un dezvoltator. Potrivit directorului de creație al lui Spider-Man 2, Bryan Intihar, ei locuiesc de fapt în același univers.

Intihar a fost intervievat recent de Kinda Funny vorbind despre toate lucrurile Spider-Man 2 (puteți urmări mai sus, dar interviul este axat pe spoilere), unde gazda Greg Miller a întrebat dacă jocurile Marvel ale lui Insomniac au loc pe același pământ. „Toți sunt 1048”, a răspuns Intihar. „Cred că am înțeles bine, dar da”. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu modul în care funcționează multiversul Marvel, diferite Pământuri au numere diferite atribuite lor, universul comic principal fiind numit Pământ-616 ca exemplu.

Totuși, asta a fost aproape în termeni de confirmare, deoarece Intihar nu a comentat dacă vom vedea vreunul dintre Spider-Men să apară în Wolverine, sau invers, așa că nu fiți prea dezamăgiți dacă Wolverine doar se termină. fiind o ieșire solo.

În timp ce încă așteptăm să vedem mai multe despre Wolverine, dacă este la fel de bun ca Spider-Man 2 , cu siguranță va zbura de pe rafturi la fel de repede. Având în vedere că Spider-Man 2 are atât de mult succes, se pune și întrebarea dacă vom obține un Spider-Man 3 – dar dacă avem noroc, s-ar putea chiar să obținem un spin-off Venom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *