Trailere

Spider-Man 2 prezintă răufăcătorii în trailerul de lansare

Cu mai puțin de o săptămână rămasă până la lansarea așteptată, Spider-Man 2 oferă jucătorilor o privire amănunțită asupra răufăcătorilor cu care se vor confrunta Peter și Miles.

Noul trailer Spider-Man 2 aduce în prim-plan răufăcători emblematici, inclusiv Venom, Kraven Vânătorul și Sandman. Cu indicii că Peter Parker este corupt de Venom Symbiote, aceasta duce la momente tensionate și confruntări cu Miles Morales și Mary Jane Watson.

Imagini dinamice ale gameplay-ului și confruntări emoționale cu răufăcătorii cresc anticipația pentru lansarea Spider-Man 2, programată pentru 20 octombrie și exclusivă pentru PS5.

Noul trailer al Marvel’s Spider-Man 2, postat recent pe canalul oficial PlayStation YouTube, dezvăluie o intrigă mai întunecată înaintea lansării sale. În timpul secvențelor intense și a gameplay-ului, Miles se luptă pentru scurt timp cu Mr. Negativ, confirmând confruntarea sa cu acest inamic din Sinister Six, motivată de moartea tatălui său din primul joc.

Între timp, Peter se confruntă cu Flint Marko, cunoscut și ca Sandman. Acest răufăcător compus din nisip a crescut la dimensiuni uriase, punându-i la încercare pe Peter și Miles cu loviturile sale puternice.

Trailerul mai recent al Spider-Man 2 dezvăluie, de asemenea, mai multe despre lupta lui Peter cu Venom Symbiote. Această substanță malefică pare să-l corupă și duce la confruntări tensionate cu Miles Morales și Mary Jane Watson. Norman Osborn și forțele sale par să dorească recâștigarea simbiotului pentru scopurile lor.

Cu toate că Peter încearcă să se elibereze de influența simbiotului, se pare că acesta se leagă de o altă persoană, presupus a fi Harry Osborn, prietenul său aflat în stadiu terminal, transformându-se în monstruosul Venom.

Trailerul final de lansare al Marvel’s Spider-Man 2 aduce în prim-plan răufăcători confirmați sau foarte speculați, oferind jucătorilor o privire asupra a ceea ce îi așteaptă în această nouă aventură Marvel. Lupta lui Miles cu Mr. Negativ promite să fie captivantă, având în vedere istoria lor comună, iar confruntarea dintre eroii Păianjen și Sandman demonstrează capabilitățile grafice uimitoare ale PS5.

Lansarea Marvel’s Spider-Man 2 este programată pe 20 octombrie și va fi disponibil exclusiv pentru PS5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *