Zvonuri

Speculații despre revenirea modului Danger Zone în CS2

Un miner de date, Thour, a dezvăluit detalii despre o mică actualizare a Valve din 18 martie, care a stârnit interesul comunității CS2. Actualizarea a inclus mici modificări pentru pagina Pick’Em a PGL Copenhagen Major și un buton „Previzualizare suvenir” pentru jetoanele Suvenir ale jucătorilor. Cu toate acestea, câteva șiruri de backend adăugate au stârnit cel mai mult interesul, incluzând termeni precum „HostageDropping”, „OpeningSafe” și „TakingOffHeavyArmor”.

Aceste termeni sunt familiari pentru jucătorii care au experimentat modul Danger Zone, un mod battle royale lansat de Valve în CS:GO în 2018. Există speculații că aceste adăugări ar putea indica revenirea mult așteptată a Danger Zone în CS2.

Comunitatea a fost în căutarea revenirii modului Battle Royale de la lansarea CS:GO 2 în septembrie anul trecut. Cursa înarmării a fost primul mod care a făcut tranziția cu succes la CS2 în februarie, iar acum există speranțe că Danger Zone ar putea urma.

Cu toate acestea, există și speculații că actualizarea ar putea aduce ceva mai interesant decât Danger Zone, precum o altă rundă de misiuni de poveste. Cu toate acestea, acest lucru este pură speculație și nu există confirmare oficială.

În ceea ce privește intervalul de timp, este puțin probabil să vedem o adăugare majoră la CS2, cum ar fi Danger Zone, până după ce PGL Copenhagen Major se va încheia pe 31 martie. Până atunci, rămâne doar să sperăm și să așteptăm să vedem ce va aduce viitorul. Valve pare să lucreze la adăugarea de noi caracteristici, împreună cu alte îmbunătățiri necesare pentru CS2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *