Știri

Space Crew: Legendary Edition poate fi revendicat acum gratuit pe Steam

Utilizatorii Steam au o oportunitate deosebită de a obține gratuit Space Crew: Legendary Edition până pe 14 martie. Acest joc, care este în mod normal vândut la prețul de 24,99 USD, este disponibil gratuit pentru o perioadă limitată, oferind o valoare excelentă pentru jucătorii de pe platforma de distribuție digitală a Valve.

Space Crew: Legendary Edition a acumulat o evaluare generală “Majoritate pozitivă” pe Steam, bazată pe peste 1.700 de recenzii ale utilizatorilor. Chiar dacă recenziile critice sunt mai mixte, oportunitatea de a obține gratuit acest joc nu ar trebui ratată.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu Space Crew, acesta este un joc de simulare strategică de supraviețuire pentru un singur jucător, care pune accent pe lupta împotriva amenințărilor extraterestre. Jucătorii își personalizează nava și își adună echipajul într-o aventură captivantă. Elementele roguelite ale jocului adaugă o doză suplimentară de provocare și rejucabilitate.

În plus, cei care se bucură de experiența oferită de Space Crew ar putea fi interesați să știe că un sequel, Badlands Crew, este în lucru și va fi lansat mai târziu în acest an. Acesta va oferi o setare post-apocaliptică Mad Max, aducând o nouă perspectivă și provocare în universul jocului.

Este întotdeauna o surpriză plăcută când Steam oferă jocuri gratuite, iar acum este momentul ideal pentru utilizatori să își completeze colecția cu Space Crew: Legendary Edition.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *