Știri

Sony se pregătește să aducă trofeele PlayStation pe PC

Sony pare să efectueze teste interne pentru suport pentru Trofee în titlurile pentru PC, sugerând un suport oficial iminent.

În ultimii ani, Sony și-a extins semnificativ prezența în spațiul jocurilor pentru PC, aducând o serie de titluri principale exclusiv PlayStation pe computer, cum ar fi God of War, Spider-Man și Horizon Zero Dawn. Cu extinderea continuă a planurilor sale de suport pentru PC, se pare că Sony dorește să aducă experiența PlayStation pe platforma PC în mai multe moduri decât prin jocuri.

Conform unui raport recent de la TrueTrophies, care urmărește PlayStation Network și trofeele, s-a descoperit o nouă listă de trofee numită simplu “Setul de Trofee”, care menționează “PSPC” ca platformă. Se presupune că Trofeele vor fi compatibile cu PS5, suggerând că Sony ar putea efectua teste interne pentru a oferi suport pentru Trofee în versiunile pentru PC ale jocurilor.

Această mișcare se aliniază și cu rapoartele de anul trecut care indicau că Sony urmărește să integreze PSN (PlayStation Network) în viitoarele sale versiuni de PC.

Următorul joc Sony care va fi lansat pentru PC este Horizon Forbidden West – Complete Edition, programat să fie lansat la începutul anului 2024. De asemenea, Helldivers 2 va fi disponibil pe PC (și PS5) în februarie anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *