Zvonuri

Sony lucrează la un nou dispozitiv portabil PlayStation capabil să ruleze jocuri PS4 în mod nativ

Sony ar putea să-și extindă prezența în spațiul de gaming portabil, conform unor noi zvonuri dezvăluite de jurnalistul rus Anton Logvinov. După succesul PlayStation Portal, se pare că Sony pregătește un nou dispozitiv portabil capabil să ruleze jocuri PS4 în mod nativ.

Logvinov, cunoscut pentru acuratețea sa în divulgarea informațiilor legate de Sony, a declarat că acest dispozitiv ar putea veni cu mai multe titluri PS4 în gama sa de lansare. Încă nu este clar dacă toate jocurile PS4 vor fi compatibile nativ sau dacă Sony va selecta anumite titluri pentru a fi portate pe acest nou sistem.

Întrebările legate de viitorul dispozitivelor de gaming portabile devin din ce în ce mai relevante, având în vedere succesul continuu al Nintendo Switch, Steam Deck și altor platforme similare. Sony a intrat recent în acest spațiu cu PlayStation Portal, un dispozitiv de redare de la distanță, și acum pare să exploreze și alte posibilități.

Potrivit lui Logvinov, comercianții sunt în prezent sceptici cu privire la cum va fi primit acest nou dispozitiv portabil de către public. Totuși, după succesul surprinzător al PlayStation Portal, există speranțe că Sony va continua să inoveze și să ofere soluții atractive pentru jucătorii care preferă experiențele de gaming portabile.

Această mișcare ar putea semnala o nouă direcție pentru Sony, aducând jocurile PS4 într-un format portabil și accesibil pentru o gamă mai largă de jucători. Dacă aceste zvonuri se confirmă, Sony ar putea revitaliza interesul pentru jocurile PS4 și ar putea atrage o nouă bază de fani care preferă gamingul în mișcare. Rămâne de văzut cum va evolua această inițiativă și ce specificații va oferi noul dispozitiv.

Pentru moment, rămânem în așteptarea unei confirmări oficiale din partea Sony și a detaliilor suplimentare care să clarifice capacitățile și disponibilitatea acestui dispozitiv portabil. Până atunci, zvonurile continuă să alimenteze entuziasmul și speculațiile în comunitatea de gaming.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *