Trailere

Sony începe precomenzile pentru noile culori ale controlerelor PS5 și carcaselor de consolă

Sony a adus o veste bună pentru fanii PlayStation 5, deschizând precomenzile pentru noua colecție Deep Earth. Această colecție aduce culori noi și elegante pentru controlerele PS5 și carcasele de consolă. Noua gamă de culori include Sterling Silver, Volcanic Red și Cobalt Blue.

Mulți jucători așteptau cu nerăbdare aceste noi opțiuni de culoare pentru a personaliza și mai mult aspectul consolei lor PlayStation 5. Cu toate acestea, unii fani consideră că Sony ar putea extinde și mai mult gama de culori disponibile în viitor.

Culorile Sterling Silver, Volcanic Red și Cobalt Blue oferă un aspect elegant și natural, ceea ce reprezintă o alternativă subtilă față de modelele de design mai artistice din trecut.

PlayStation Blog a anunțat că precomenzile pentru această colecție sunt disponibile în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Belgia, Luxemburg, Țările de Jos, Italia, Spania, Austria și Portugalia. De asemenea, vor fi disponibile precomenzi limitate în alte piețe globale. Culorile Roșu Vulcanic și Albastru Cobalt vor fi lansate pe 3 noiembrie, în timp ce Argint Sterling va fi disponibil din 26 ianuarie.

Aceste noi culori sunt o adiție binevenită la gama existentă de opțiuni de personalizare pentru PlayStation 5. Cu toate acestea, pentru cei care doresc o personalizare mai amplă, opțiunea de a crea designuri personalizate pentru carcasele detașabile ale consolei este întotdeauna o variantă. Cu ele, jucătorii pot adăuga artă și culori unice fără a fi nevoiți să desfacă complet consola.

Cu lansarea acestor noi culori oficiale, Sony arată că își ascultă comunitatea de fani și le oferă opțiuni pentru a-și personaliza experiența de gaming. Cu toate acestea, mulți își doresc ca gama de culori disponibile să se extindă și mai mult în viitor, astfel încât să aibă posibilitatea de a alege între o varietate cât mai mare de opțiuni de design pentru carcasele consolelor lor PlayStation 5.

Pentru acum, aceste culori elegante și naturale sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și actualizeze aspectul consolei PS5 și a controlerului lor pentru a se potrivi stilului personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *