Zvonuri

Sony formează un nou studio condus de foștii dezvoltatori Deviation

Raportele indică faptul că Sony a pus bazele unui nou studio format din foștii dezvoltatori ai Deviation Games, condus de Jason Blundell, fondatorul Deviation, care acum revine pentru a lucra la o nouă IP.

După dezvăluirea că proiectul Deviation Games a fost anulat și studioul a fost închis în martie anul trecut, sursele sugerează că un nou capitol începe pentru foștii membri ai echipei. Michael Anthony, un fost angajat Deviation, a menționat pe LinkedIn că mulți dintre acești dezvoltatori s-au reunit sub umbrela Sony, lucrând la o nouă IP care încă nu a fost dezvăluită.

Deși data exactă de înființare a noului studio rămâne necunoscută, există semne că proiectul este în plină desfășurare, cu angajați de top care se alătură echipei. Detaliile despre IP-ul nou sunt rare, dar antecedentele lui Blundell în seria Call of Duty indică posibilitatea unui shooter. Cu toate acestea, este puțin probabil să avem o dezvăluire imediată, având în vedere că un eveniment precum PlayStation Showcase, despre care se zvonește că va avea loc în această lună, nu pare iminent. Rămâneți conectat pentru mai multe actualizări pe măsură ce dezvoltarea acestui nou proiect avansează.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *