Știri

Sony achiziționează compania iSIZE pentru a-și consolidate capacitățile tehnice în cloud

Sony a făcut un pas strategic semnificativ în lumea jocurilor și a streamingului, achiziționând compania iSIZE din Marea Britanie. Această mutare indică intenția Sony de a se extinde în domeniul jocurilor în cloud și de a-și consolida poziția în sectorul jocurilor de noroc.

Compania iSIZE are o experiență profundă în învățarea automată aplicată procesării video, ceea ce va spori eforturile de cercetare și dezvoltare ale Sony în ceea ce privește serviciile video și streaming. Această achiziție vine într-un moment în care competiția în domeniul jocurilor în cloud se intensifică, cu Microsoft achiziționând recent Activision Blizzard.

Sony a testat deja jocuri în cloud 4K pe PS5, oferind titluri precum God of War Ragnarok, Horizon Forbidden West, Fortnite și Destiny 2. Achiziția iSIZE ar putea contribui la îndeplinirea promisiunii Sony de a oferi jocuri în cloud mai avansate, pe măsură ce interesul pentru această tehnologie continuă să crească.

Această mutare vine în contextul unor schimbări majore în industria jocurilor, cu achiziția Activision Blizzard de către Microsoft și concedieri în cadrul altor studiouri deținute de Sony. Cu toate acestea, Sony pare hotărâtă să-și extindă capacitățile tehnice pentru a rămâne competitivă într-un mediu dinamic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *