Știri

Sons of the Forest Patch 12 adaugă funcții noi și îmbunătățiri

Endnight a lansat Patch-ul 12 pentru jocul lor cooperativ de supraviețuire horror, Sons of the Forest, și a adus cu el o serie de funcții noi și îmbunătățiri semnificative.

Unul dintre cele mai notabile adiții din Patch-ul 12 este un topor, care va fi o armă utilă pentru jucători în lupta contra mutanților. De asemenea, jucătorii vor avea posibilitatea de a extrage mineralul Solafite găsit în peșteri, deschizând noi oportunități de explorare și crafting.

Patch-ul introduce, de asemenea, o nouă peșteră pentru explorare și două noi elemente de carte care pot fi găsite pentru a construi structuri unice. Aceasta oferă jucătorilor mai multă diversitate în ceea ce privește construcția și personalizarea bazei lor.

Sons of the Forest Patch 12 aduce, de asemenea, îmbunătățiri semnificative, cum ar fi efecte de iluminare îmbunătățite și capacitatea de a transporta până la 3 carapace de țestoasă. De asemenea, au fost făcute ajustări la comportamentul AI al mutanților, ceea ce va face jocul mai dinamic și mai provocator.

Sunetul jocului a primit, de asemenea, o actualizare semnificativă, cu evenimente de incendiu actualizate, sunete îmbunătățite de jupuire a animalelor și sunet captivant pentru evenimentele din joc. Aceste îmbunătățiri vor contribui la o experiență de joc mai imersivă.

Sons of the Forest a fost lansat în acces anticipat în februarie 2023 și a primit recenzii pozitive pentru mecanica sa complexă de construire a bazei și atmosfera sa tensionată. Cu actualizări continue precum Patch-ul 12, dezvoltatorii demonstrează angajamentul lor pentru îmbunătățirea jocului și menținerea interesului jucătorilor.

1 Comment

Comments are closed.