Știri

Sons of the Forest dezvăluie noi dușmani și funcții pentru lansarea 1.0

Sons of the Forest, dezvoltat de Endnight Games, se pregătește să iasă din accesul anticipat și să se lanseze oficial pe 22 februarie, aproape un an de la intrarea sa inițială în acest stadiu. Înainte de lansare, un nou trailer a fost dezvăluit, oferind o privire captivantă asupra noilor elemente pe care jucătorii le pot aștepta.

Unul dintre punctele de atracție ale noului trailer este prezentarea unor noi dușmani, inclusiv mutanți variind de la creaturi mici și agile până la orori masive care se deplasează pe patru picioare. Această varietate de inamici promite să ofere o experiență de joc diversificată și tensionată, în care jucătorii trebuie să își folosească abilitățile pentru a supraviețui.

În plus față de noile creaturi, trailerul dezvăluie și alte funcții interesante, cum ar fi o platformă de lansare pentru deltaplanuri, care adaugă o dimensiune suplimentară de explorare și aventură în lumea jocului. În plus, sunt tachinate și alte elemente de poveste, inclusiv scene cu un elicopter încercând să decoleze în ciuda atacurilor mutanților.

Pe lângă aceste aspecte, au fost sugerate și alte îmbunătățiri și adăugiri, precum noi puncte de interes, materiale și locații, care promit să extindă și mai mult universul jocului și să ofere jucătorilor o experiență bogată și captivantă.

Sons of the Forest va fi disponibil pentru PC la lansarea actualizării 1.0, iar fanii sunt invitați să rămână pe fază pentru a fi la curent cu toate noutățile și detaliile legate de acest eveniment mult așteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *