Știri

SONIC X SHADOW GENERATIONS se va lansa pe 25 octombrie 2024

În timpul streamului live Summer Game Fest 2024, SEGA® a anunțat lansarea mult așteptatului SONIC X SHADOW GENERATIONS™, programată pentru 25 octombrie 2024. Jocul va fi disponibil atât în format digital, cât și fizic, pentru PlayStation®5 (PS5®), PlayStation®4 (PS4®), Xbox Series X|S, Xbox One, familia de sisteme Nintendo Switch™ și PC, cu prețuri începând de la 44,99 GBP.

SONIC X SHADOW GENERATIONS™ oferă două experiențe de joc unice – una pentru Shadow the Hedgehog™ și alta pentru Sonic the Hedgehog™. Jocul este disponibil pentru precomandă, iar cei care optează pentru ediția digitală Deluxe vor putea juca cu trei zile mai devreme și vor primi conținut exclusiv, inclusiv piese muzicale iconice din jocurile anterioare, un skin Terios bazat pe conceptul original al lui Shadow, artă din culise, un nivel suplimentar și un Shadow Skin.

Caracteristici cheie:
Întoarcerea Umbrei: În această nouă campanie de sine stătătoare, Shadow trebuie să înfrunte amintirile dureroase și să deblocheze noi puteri întunecate pentru a salva lumea de Black Doom.
Umbra a evoluat: Valorificați noile puteri Doom ale lui Shadow pentru a naviga pe apă, a zbura peste obstacole și a opri timpul cu Chaos Control.
O călătorie prin timp și dimensiuni: Retrăiește nivelurile emblematice din aventurile anterioare ale lui Shadow și accelerează prin etape uluitoare atât în 3D, cât și în 2D.
Explorați noul spațiu alb: Descoperiți o lume-hub inspirată de modul de joc în zonă deschisă Sonic Frontiers™ și explorați mai departe pe măsură ce Shadow dobândește noi puteri.
Cel mai bun din ambele lumi, remasterizat: Înfruntați cele mai mari hituri din jocurile Sonic anterioare, acum cu imagini actualizate și cinematice reproiectate.
Obiecte noi de colecție și conținut bonus: Salvați Chao ascuns la fiecare nivel, obțineți cel mai mare scor de pinball din Zona Casino Nights și vizitați muzeul pentru artă, muzică și multe altele din culise.
Pentru a precomanda SONIC X SHADOW GENERATIONS™ astăzi, vizitați site-ul oficial sau contactați retailerul preferat pentru disponibilitatea precomenzilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *