Știri

Sonic X Shadow Generations primește evaluare în Coreea de Sud

Sega marchează anul lui Sonic Shadow, pregătindu-se să încânte fanii cu o serie de lansări, inclusiv un remaster extins al jocului Sonic Generations. Denumit “Sonic X Shadow the Hedgehog”, acesta va include o campanie de sine stătătoare axată pe Shadow.

În plus față de anticipatul film “Sonic the Hedgehog 3”, care va fi lansat în cinematografe în decembrie și va avea vocea lui Keanu Reeves, Sega aduce bucurie și fanilor de jocuri Sonic. La începutul acestui an, au anunțat remasterul extins al Sonic Generations, care va aduce o experiență nouă cu o campanie dedicată lui Shadow the Hedgehog.

Cu toate că data exactă de lansare nu a fost dezvăluită, evaluarea recentă a vârstei jocului de către Comitetul de Administrare și Evaluare a Jocurilor din Coreea de Sud indică faptul că jocul se află în etapele finale de producție. Este de așteptat să fie lansat în această toamnă sau să vedem un anunț oficial în curând.

“Sonic X Shadow Generations” va fi disponibil pe mai multe platforme, inclusiv PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch și PC, oferind o experiență largă pentru fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *